Αρχική Σελίδα

Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μάσκα προσώπου φύλλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μάσκα προσώπου φύλλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουν πραγματικά μια πολύ επαγγελματική ομάδα. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, τα ελεύθερα δείγματά τους με κατέστησαν πολύ ικανοποιημένο. Παρείχα το λογότυπό μου και με βοήθησαν από το σχέδιο συσκευασίας στη μεταφορά, αυτό είναι μια συνεργασία χωρίς ανησυχία, το τελικό προϊόν είναι επίσης πολύ καλό, πιστεύω ότι το προϊόν μου θα πωλήσει καλά, να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη επιστροφή:)

—— Melissa

Είμαι πωλητής του Αμαζονίου, αυτό είναι την τέταρτη φορά μου να επιστρέψω. Μια εξάρτηση φροντίδας δέρματος βασισμένη στις συστάσεις τους είναι καυτή πώληση. Αυτή τη φορά ήρθα στο απόθεμα επάνω για τα Χριστούγεννα.

—— Εγκέφαλος

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.
συνεργείο
συνεργείο
συνεργείο
συνεργείο
συνεργείο

συνεργείο

συνεργείο

συνεργείο

συνεργείο

συνεργείο

1 2
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.
εργαστηρίου
εργαστηρίου

εργαστηρίου

εργαστηρίου

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Το εργαστήριό μας καλύπτει έναν τομέα περισσότερου από 5000 τετραγωνικού μέτρου, που εξοπλίζεται με τη γραμμή παραγωγής περισσότερο από 10, είναι ικανό για να παραγάγει περισσότερους από 30 μετρικούς τόνους του προϊόντος κρέμας μηνιαία. Κάτω από τα μεγάλα effors της διαχείρισης, το εργοστάσιό μας είχε πιστοποιήσει από GMPC και ISO22716: 2007.

  Κολλάμε στην έννοια που αυξάνεται μαζί με τους συνέταιρους και τους πελάτες μας. Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με το διάφορο εξοπλισμό των διαφορετικών μεγεθών ικανότητας, ο οποίος επιτρέπει σε μας για να ρυθμίσει ελαστικά την κλίμακα παραγωγής σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής και να δεχτεί τη μικρότερη διαταγή μέχρι το hilt.

 • OEM / ODM

  Είμαστε πλήρης κατασκευαστής συμβάσεων καλλυντικών cOem υπηρεσιών με τις προηγμένες μονάδες παραγωγής, επιστημονικά διαχείριση διαδικασίας και αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.

  Με τη συσσώρευση 10 ετών εμπειρίας, η ομάδα μας είναι πεπειραμένη και επιδέξια στην επιχείρηση OEM/ODM. Μπορούμε να παρέχουμε ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑΣΕΩΝ από τις διατυπώσεις, σχέδιο, παραγωγή, συσκευασία και η παράδοση σε όλους τους πελάτες μας, κάθε άποψη της παραγωγής καλύπτεται για να επιτύχει τη βέλτιστη επιτυχία για καθέναν των πελατών μας.Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.

 • Ε & Α

      Από την καθιέρωση της επιχείρησης, έχει την οργάνωση μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α και εργαστήριο Ε&Α. Αυτήν την περίοδο, έχει περισσότερους από χίλιους ώριμους τύπους φροντίδας δέρματος για τους συνεργάτες για να επιλέξει. Η ανάπτυξη προϊόντος, η αποτελεσματικότητα, η σταθερότητα και η ασφάλεια έχουν φθάσει στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο. Το κέντρο Ε&Α, μια ομάδα έρευνας και οι ομάδες μελέτης ανάπτυξης που αποτελούνται από τους ανώτερους ανώτερους μηχανικούς, και συνεργάζονται με τα σφαιρικούς όργανα και τους εμπειρογνώμονες επιστημονικής έρευνας για να πραγματοποιήσουν την επιστημονική και τεχνολογική έρευνα εξεχουσών θέσεων στον τομέα των καθημερινών καλλυντικών και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας, για να συναντήσουν τους συνεργάτες για μια κατηγορία προϊόντων φροντίδας δέρματος. Απαιτήσεις διατύπωσης, που παρέχουν την ισχυρή τεχνική υποστήριξη για του συνεργάτη που μαρκάρεται τα προϊόντα. Ο κεντρικός εξοπλισμός είναι προηγμένος και πλήρης, βασισμένος στους πελάτες, εξυπηρετώντας πελάτες, που παρέχουν στους πελάτες την καινοτόμο τεχνική υποστήριξη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jimi Lin

Τηλ.:: +86 186 6609 2486

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Επαφή

Διεύθυνση: 1$ος, δρόμος Baishahu, οδός Junhe, περιοχή Baiyun, πόλη Guangzhou, Κίνα.

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 8, βόρεια 14η αλέα, νότια οδός, χωριό Xinke Shangxin, περιοχή Baiyun, πόλη Guangzhou, Κίνα